Εταιρια

Τα σχεδόν 40 χρόνια παρουσίας μας στο χώρο των ανταλλακτικών και οι συνεργασίες μας με μονάδες ανακύκλωσης του εξωτερικού ήταν μια σημαντική βοήθεια για την άμεση εξέλιξη και αναβάθμιση μας ώστε σήμερα να κατέχουμε κορυφαία θέση μεταξύ των εταιρειών που εξειδικεύονται στο χώρο της ανακύκλωσης και των ανταλλακτικών .

Η ποιότητα και η αξιοπιστία των υπηρεσιών που προσφέρουμε από την αρχή της λειτουργίας μας, μάς έχει καταξιώσει στους εν λόγω τομείς και μας έχει προσφέρει τη δυνατότητα να διατηρούμε μια Εγκατάσταση Ανακύκλωσης και δυο Καταστήματα με Ανταλλακτικά και πολύ σύντομα συνεργείο αυτοκίνητων.

Η Μονάδα Ανακύκλωσης Οχημάτων που διαθέτουμε εδρεύει στη Ναύπακτο, και είναι συμβεβλημένη και πιστοποιημένη από την Ε.Δ.Ο.Ε., το μόνο εγκεκριμένο και αδειοδοτημένο σύστημα για την εναλλακτική διαχείριση των Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής.

Δεχόμαστε αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα Και αγοράζουμε όλα τα τρακαρισμένα νέα μοντέλα για ανταλλακτικά

Όλες οι διαδικασίες ανακύκλωσης του οχήματός σας αναλαμβάνονται από την Εταιρία μας που σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Ε τις ολοκληρώνει άμεσα και σας παραδίδει το τελικό Πιστοποιητικό Καταστροφής.

Ταυτόχρονα, μέσω της ανωτέρω Μονάδας μας δίνεται η δυνατότητα να συλλέγουμε ποιοτικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα τα οποία σας προμηθεύουμε μέσω των Καταστημάτων μας σε Ναύπακτο και Πάτρα.

Οι πελάτες μας απολαμβάνουν την δυνατότητα επιλογής μέσω της ευρύτατης γκάμας που διαθέτουμε σε παντός τύπου ανταλλακτικά. Είτε πρόκειται για ΙΧ – αυτοκίνητα, είτε για μικρά φορτηγά, στα Καταστήματά μας θα βρείτε αυτό που ζητάτε. Το σημαντικότερο; Με άμεση διαθεσιμότητα και χαμηλές τιμές.

Μη διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση. Πάντα με υπευθυνότητα και πάντα με γνώμονα την ικανοποίηση των πελατών μας .